Slide1

 

  Ketahui Bagaimana Saya Menemui 1 Cara Magic Buat Kek Coklat Moist Macam Pakar Hanya Dalam Sekelip Mata..

Saya berani REKEMEN kerana inilah satu-satunya cara anda boleh buat kek coklat moist yang SEDAP, MUDAH & Menyelerakan!!

 

testimoni
testimoni2

Ianya dipanggil Magic Resepi.

Jangan bimbang! Saya akan dedahkan kepada anda caranya. Dan ianya akan membuatkan anda ter‘pukau’ dan terpaku seketika.

 

kek_coklat_moist

 

Apa kata pengguna Magic Resepi..

testimoni1

Formula Magic Resepi Memang Menakjubkan:

  • Anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk mengetahui sukatan Gula, Tepung + Koko dan juga serbuk koko (topping). ( Dan inilah perkara yang paling sukar). Semuanya telah di sukat dengan tepat dan dimasukkan ke dalam satu pek.
  • Setiap pek kek coklat Magic Resepi lengkap mengandungi bahan-bahan yang masing-masing telah di tanda dengan nombor seperti gula (no. 1), tepung + koko (no.2) dan coklat cair (no.3) bagi memudahkan anda mengikut panduan yang disertakan.
  • Magic Resepi juga menyediakan bahan Topping kek coklat (yang bertanda X) di dalam bentuk serbuk yang telah disukat.
  • Topping tak perlu double boil.

Memang terbukti ke‘ajaib’annya! Lebih 1,997 orang telah merasai kenikmatannya.

Magic Resepi adalah satu cara yang sangat UNIK yang di cipta KHAS bagi memudahkan anda membuat kek coklat Moist. Tapi, bukan itu sahaja, Magic Resepi memberikan anda jawapan yang muktamad untuk membuat kek coklat yang sebenar.

Dengan panduan di tangan anda, anda tahu apa yang patut anda lakukan. Anda tidak lagi akan menghadapi sebarang masalah. Malah, pertama kali selepas menggunakannya, anda pasti akan ‘jatuh cinta’ dengannya.


Mantap lagi hebat

Produk yang tiada tandingannya. Keluaran Bumiputra. Dijamin HALAL.
    • Tepung magic ni tahan sehingga 6 bulan.
    • Berat bersih 580 g.
    • Boleh di kukus dan di bakar.
    • Tak perlu simpan di tempat sejuk. Cukup sekadar suhu bilik.
    • Dapat hasilkan kek coklat moist seberat 1.4 kg.
    • Menjimatkan masa anda untuk membeli kesemua bahan-bahan tadi di kedai secara berasingan.
    • Cara penyediaan disertakan.
    • Kos yang amat murah jika dibandingkan dengan harga bahan yang dibeli secara berasingan.

Dan apa kata pengguna lain lagi..

testimoni

 

Bagaimana nak dapatkan Magic Resepi ni..?

 

special-offer

arrow

Slide1

WARNING! Jangan berlengah lagi! Rebut peluang ini segera. Jangan salahkan saya sekiranya anda datang semula ke web ini dan dapati tawaran ini sudah tiada lagi!

Toggle


Apa yang anda tunggu lagi..?

Saya tidak akan membuka tawaran FREE POSTAGE ini terlalu lama. Ini kerana setiap hari permintaan Magic Resepi sangat-sangat luar biasa dan kos penghantaran menggunakan pos laju agak tinggi. Anda pun tahu kan? Siapa cepat..dia yang dapat! Selepas itu, caj penghantaran akan dikenakan. So..Act Now!

Jika sebelum ini, anda pernah rasa susah buat kek coklat moist sendiri, atau ambil dan tiru resepi daripada yang ‘pakar’ di internet, atau beli di kedai kek TETAPI tak memuaskan hati, namun tiba-tiba dalam sekelip mata anda menjadi seperti seorang chef yang memang pakar dan kek coklat moist yang anda buat tu di luar jangkaan anda.

Tapi semua ini TIDAK akan berlaku sekiranya anda tidak bertindak dengan memiliki Magic Resepi ini. Anda boleh call atau SMS saya sekarang untuk memilikinya.

Saya tahu anda sangat-sangat berminat dan ingin memiliki Magic Resepi ini..

Dengan Magic Resepi, saya yakin 100% anda akan terkejut dengan hasilnya nanti dan 200% anda dijamin puas hati.